Thiem i-a arătat Serenei ce înseamnă să fii un adevărat caracter! Ce a spus când a sosit la Viena

12/06/2019

Dominic Thiem a iertat-o pe Serena pentru incidentul de la Roland Garros şi i-a făcut acesteia o propunere neaşteptată: a invitat-o să facă pereche la dublu mixt într-unul din turneele de Grand Slam din 2019.

Austriacul a dovedit că este un caracter puternic şi poate trece rapid peste orice mic conflict. Lucru care îl ajută pe teren, pentru a gestiona situaţiile de presiune, dar şi în afara arenei. Revenit în ţara natală, finalistul de la Roland Garros a fost întrebat despre incidentul cu Serena. Dominic nu a vrut să mai discute în contradictoriu pe această temă şi a venit cu o variantă surprinzătoare, menită să aplaneze orice posibil conflict cu marea campioană americană.

Vreau să joc în turneul de dublu mixt alături de Serena, la Wimbledon sau US Open“, a spus Thiem, într-o conferinţă de presă ţinută la Viena, după sosirea de la Roland Garros.

Ce s-a întâmplat la Roland Garros între Serena şi Thiem

Serena Williams a provocat un scandal mai rar întâlnit la un Grand Slam. Dominic Thiem se afla în plin interviu când a fost informat că e rugat să plece din sală, pentru că Williams a sosit și nu are starea necesară să aștepte.

”Nu mai sunt doar un junior! N-am înțeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că ea (n.r. – Serena Williams) își face apariția? Atunci plec, nu mai stau”, a fost reacția imediată Thiem.

Numărul 4 ATP a revenit cu o nouă declarație cu privire la acel incident. “Încă nu am obținut acele scuze din partea Serenei. Nu știu dacă a fost greșeala ei sau a organizatorilor sau poate a fost o culpă împărțită, dar a fost o situație ciudată“, a declarat Thiem.