Sorana Cîrstea trage tare în sala de forță. Se pregătește pentru Bucharest Open

11/06/2019

Sorana Cîrstea muncește din greu la antrenamente după accidentarea suferită la Roland Garros pentru a-și menține forma ascendentă. Singura jucătoare română în ascensiune în clasamentul WTA pune mare accent pe ședințele de pregătire de la sala de forță. Fanii români o vor putea vedea la Bucharest Open, unde mai participă și alte jucătoare de la noi.

Sorana Cîrstea s-a recuperat după accidentarea pe care a suferit-o la mușchii abdominali la Roland Garros, unde i-a cucerit pe francezi. “Am jucat cu ruptură de abdoment. Mi s-a-ntâmplat încă din primul tur, dar am încercat să trag de mine și să joc și turul doi pentru că mi se părea că am o șansă și un culoar favorabil. E o accidentare destul de serioasă, o ruptură de gradul trei, de vreo doi centimetri. M-a împiedicat să joc ce voiam”, a spus Sorana, pentru trimisul Digi Sport la Roland Garros, Sebastian Perju.

Sportiva a postat un clip pe contul său de Instagram în care lucrează sub îndrumarea antrenorului.

Sorana Cîrstea a confirmat că joacă la Bucharest Open

Sorana Cîrstea va disputa primul său turneu după recuperare direct la Grand Slam-ului de Wimbledon. “Serviciul meu a fost o glumă, am servit cu 80 km/h pentru că nu puteam din cauza durerii. Voi avea nevoie de 3-4 săptămâni de pauză, deci cel mai probabil voi reveni direct la Wimbledon”, a spus românca la Roland Garros.

Sorana Cîrstea a confirmat participarea de la turneul Bucharest Open, care este programat în perioada 15-21 iulie, la Arenele BNR. Turneul de la București va fi transmis în exclusiviate de Digi Sport.