Simona Halep Roland Garros | ”Simo” a primit premiul de cea mai bună jucătoare a lumii

05/06/2019

Simona Halep Roland Garros | Simona Haleptraversează o formă de zile mari la Paris, acolo unde a ajuns în sferturi la Roland Garros. Până la meciul cu Amanda Anisimova, care se va disputa miercuri, de la ora 15:00 (ora României), conform programării inițiale, sportiva noastră a primit premiul de cea mai bună jucătoare a lumii, din parte ITF World, după cum relatează corespondentul Digi Sport de la Paris, Sebastian Perju.

Halep a fost premită în cadrul galei ITF World Champions Dinner și a fost însoțită de părinții ei, Tania și Stere, care au ajuns abia ieri la Paris, pentru a participa la acest eveniment, dar și pentru a fi alături de Simona la fazele finale ale competiției. La festivitate, alături de campioana noastră, au mai fost și Ion Țiriac și Virginia Ruzici. La eveniment au mai primit premii sportivi precum Novak Djokovic, Mike Bryan, Jack Sock sau Katerina Siniakova.

Simona Halep Roland Garros | Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la turneul din Paris

Simona Halep va deschide ziua a 16-a de la Roland Garros pe terenul Philippe Chatrier. Românca o va întâlni mâine în sferturile de finală pe americanca Amanda Anisimova, de la ora 15:00 (ora României), conform programului anunţat de organizatori.

Halep vine după două victorii categorice în tururile precedente, 6-2, 6-1 cu Lesia Tsurenko şi 6-1, 6-0 cu Iga Swiatek. Anisimova a ajuns în sferturile de finală fără set pierdut. Jucătoarea în vârstă de 17 ani (locul 51 WTA) le-a învins pe Harmony Tan, Aryna Sabalenka, Irina Begu şi Aliona Bolsova Zadoinov.