Simona Halep Roland Garros | “Cel mai bun meci al meu!”. Simo, pregătită de duelul cu puştoaica minune din circuitul WTA

04/06/2019

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros după o victorie categorică, 6-1, 6-0 în faţa polonezei Iga Swiatek. Campioana en-titre a reuşit cel mai bun meci al turneului de până acum şi i-a oferit tinerei de 18 ani o adevărată lecţie de tenis în 45 de minute.

Simona a început în forţă confruntarea – ca de obicei, deplasarea rapidă în teren şi loviturile excelent plasate nu i-au dat nicio şansă adversarei care a părut în multe rânduri debusolată din cauza faptului că nu reuşea să găsească un antidot pentru tactica lui Halep.

Primul set a fost unul fără istoric, în care românca a cedat un singur game. Apoi a defilat spre un succes în care Halep a exersat practic toate loviturile din repertoriu.

In sferturi, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre alte două tinere promiţătoare, Amanda Anisimova și Aliona Bolsova, meci ce se joacă tot azi.

Calificată pentru a patra oară în primele 8 de la Paris, Halep speră să devină prima jucătoare care îşi apără titlul de la Justine Henin, în 2007.

UPDATE 19:12 Simona Halep se impune fără drept de apel în faţa polonezei Swiatek, 6-1,6-0 la a doua minge de meci.

UPDATE 19:08 Simona Halep face 5-0 după un game în care iar nu a pierdut vreun punct.

UPDATE 19:06 Simona se remarcă prin câteva retururi excelente pe serviciul polonezei şi îşi trece în cont un nou break la zero.

UPDATE 19:02 Un nou game câştigat fără probleme de Simona Halep care conduce cu 3-0.

UPDATE 19:00 Simona reuşeşte primul break şi în actul secund.

UPDATE 18:55 1-0 pentru Simona în setul al doilea.

UPDATE 18:53 A început setul al doilea cu Simona Halep la serviciu.