Demonstrativul Simonei Halep, spectacol grandios la Cluj! Când va avea loc partida și ce au pregătit organizatorii

13/06/2019

Simona Halep (27 de ani, locul 8 WTA) este așteptată ca o mare campioană la Cluj, acolo unde la finalul săptămânii va avea loc Sport Festival. Fostul lider mondial va avea parte de mai multe surprize, așa cum va fi și revederea cu antrenorul care i-a schimbat complet cariera, australianul Darren Cahill, venit special pentru a lua parte la acest eveniment.

Sportiva din Constanța va oferi spectatorilor și o reprezentație pe cinste: va evolua într-un meci de simplu și într-unul de dublu. Meciul demonstrativ dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini și Daniel Hantuchova va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2019, de la ora 17:30, la BT Arena. Înaintea acestei partide, organizatorii au pregătit momente speciale, care vor transforma întâlnirea într-un adevărat spectacol al sportului.

În altă ordine de idei, din cauza unei accidentări, suferită în timpul unui antrenament, Flavia Pennetta n-a mai putut onora invitația la Sport Festival, astfel că organizatorii au fost nevoiți să caute o soluție de rezervă. Așa se face că Daniela Hantuchova (Slovacia), câștigătoare a 7 turnee WTA, locul 5 în topul mondial în 2003, va fi prezentă la Cluj, la finalul acestei săptămâni.

Turneele de tenis TenAs.ro

Altfel, Cahill va susține un masterclass specializat (15 iunie). În plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive și va fi prezent la meciul demonstrativ Simona Halep / Marius Copil împotriva cuplului Flavia Pennetta / Fabio Fognini.

Nota primită de Simona Halep pentru evoluția de la Roland Garros. Serena Williams, marea dezamăgire

Simona Halep (8 WTA) a ajuns până în faza sferturilor de finală la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018. Marea noastră campioană a primit nota 6 pentru traseul din acest an.

“O jucătoare care a ajuns în sferturile de finală la un turneu de Grand Slam nu poate primi o notă negativă, dar în această situație e greu să primească mai mult de 6. Românca a ajuns în sferturi ca unică expertă dintre celelalte calificate, după un turneu început cu ceva dificultăți, dar peste care părea că a trecut”, scriu cei de la Tennis Circus.

Marea noastră campioană a fost învinsă în sferturile de finală de Amanda Anisimona, scor 2-6, 4-6. În urma acestui parcurs, Simona Halep a ajuns pe locul 8 în clasamentul WTA.

“În fața Amandei Anisimova, campioana en-titre s-a pierdut și n-a reușit să arate experiența în plus. A pierdut în două seturi, dar putea fi învinsă chiar mai drastic. De asemenea, a irosit o șansă uriașă. Halep cade pe locul 8 în clasamentul WTA înaintea sezonului de iarbă, unde n-a fost niciodată stralucită. Din fericire pentru ea, nu va avea multe puncte de apărat în următoarele luni”, mai scriu italienii.