Simona Halep, în formă maximă! Cum a reacționat când s-a reîntâlnit cu Darren Cahill, la București

14/06/2019

Simona Halep (27 de ani) s-a aflat zilele acestea la București, unde a continuat și antrenamentele la Baza Stejarii. Acolo s-a reîntâlnit și cu antrenorul care i-a schimbat radical cariera, este vorba despre Darren Cahill, sosit în România pentru a da curs invitației de a participa la Sports Festival, de la Cluj.

La evenimentul din inima Ardealului, care se va desfășura la finalul acestei săptămâni va participa și campioana noastră. Simona va disputa și două partide demonstrative, ce vor fi transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 18:00.

Cahill a ajuns miercuri la București și s-a dus direct la Baza Stejarii, acolo unde a fost așteptat de Halep, care se afla la antrenament. Australianul le-a transmis un mesaj românilor, legat de sosirea sa în țara noastră, moment în care Simo a simțit nevoia să facă o glumă. A sărit prin spatele lui Cahill, vizibil fericită de reîntâlnirea cu Darren.

Este recunoscut deja faptul că Simona nu a interacționat cu absolut niciun antrenor, în întreaga ei carieră, așa cum a făcut-o cu Cahill. ”Experiența meciurilor de până acum m-a făcut să rămân calmă. Am învățat din alte meciuri. Mai am de progresat. Asta încerc să fac zi de zi. E obiectivul meu. Consider că am progresat.

Toate lucrurile pe care mi le-a spus Darren încerc să le aplic acum. Normal că îmi lipsește, e un antrenor extraordinar. Acum încerc să mă adaptez și la noua echipă”, a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Senzor inteligent pentru Tenis Zepp

Darren Cahill, despre Simona Halep: ”Cei mai buni ani din cariera mea de antrenor!”

De altfel, și tehnicianul împărtășește aceleași sentimente pentru campioana noastră. Darren Cahill a colaborat și cu alte nume mari ale tenisului mondial, precum Lleyton Hewitt sau Andre Agassi. Chiar și așa, australianul de 53 de ani a făcut o declarație superbă despre Halep.
”Am lucrat cu Simona pentru aproape patru ani şi pot să spun cu mâna pe inimă că ultimii doi au fost cei mai buni din cariera mea de antrenor. 2017 şi 2018 mi-au adus cea mai mare satisfacţie.

A fost un adevărat roller coaster, cu atât de multe momente incredibile, dar şi cu clipe grele, complicate. Presiunea a fost atât de mare înainte să câştigăm un turneu de Grand Slam, dar totul a ieşit perfect”, a spus Darren Cahill, pentru tenniscircus.com, la finalul anului trecut.