Roland Garros | Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost eliminați în “sferturi”

03/06/2019

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au ratat prezența în semifinalele turneului de la Roland Garros. Perechea româno-olandeză a fost învinsă de cuplul argentinian Guido Pella / Diego Schwartzman cu 6-4, 6-4, într-o oră și 22 de minute.

Tenismanii sud-americani au reuşit câte un break pe set și au făcut astfel diferenţa care au dus la victorie. Horia Tecău şi Jean Julien Rojer şi-au creat o singură minge de break, în primul set, dar nu au fructificat-o.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer erau favoriţii numărul zece la Grand Slam-ul parizian.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost semifinaliști în 2015

Cea mai bună performanță a lui Horia Tecău la Roland Garros a fost înregistrată în 2015, când a ajuns în semifinale, tot alături de Jean Julien Rojer. Perechea româno-olandeză a fost învinsă în penultimul act de la French Open de cuplul format din croatul Ivan Dodic și brazilianul Marcelo Melo, care a și câștigat turneul de la Paris.

Pentru accederea în sferturile de finală, perechea româno-olandeză va primi un cec de 79.500 de euro pentru participare şi 360 de puncte ATP la dublu.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat ultima dată turneul ATP Masters 1000 de la Madrid la mijlocul lunii mai.

Horia Tecău are un titlu de Grand Slam

Horia Tecău are un titlu de Grand Slam, la Australian Open, în 2012, la dublu mixt, cucerit alături de americanca Betanie Mattek-Sands, iar alăuri de Jean Julien Rojer a trimfat la Turneul Campionilor, în 2015.