Modalitati de plata

Toate comenzile se fac direct pe site.

Pentru a comanda se intra pe pagina respectiva se aleg produsele si se apasa pe butonul Adauga in cos , dupa care se urmeaza pasii comenzii .

Se completeaza cu toate informatiile necesare pe parcursul comenzii , iar la final in cazul in care sunteti deja client click pe link-ul de logare , iar daca sunteti client nou completati cu datele dvs. de contact.

Vi se emite o factura proforma:
– daca ati ales sa achitati prin Credit Card sunteti redirectionati catre o pagina unde introduceti datele dvs. de pe card ( numarul de pe card se introduce fara spatii );
– daca ati ales sa achitati prin Transfer bancar ( depunere numerar sau OP ) veti fi redirectionati catre proforma dvs. (deasemenea vi s-a trimis proforma si pe email) . Impreuna cu aceasta proforma puteti achita dupa cum doriti dvs : depunere numerar la orice filiala ING Bank , OP de la orice banca aveti dvs. cont , Internet Banking la banca dvs.

Dupa ce plata a fost efectuata:
– in cazul in care ati achitat prin credit card , urmeaza procesarea comenzii trimise pe email;
– in cazul in care ati achitat prin transfer bancar , daca doriti grabirea procesului puteti trimite o copie a op-ului pe email (le aveti trecute pe proforma) . Imediat ce primim confirmarea dvs. si totul este ok , va confirmam plata , va procesam comanda si va trimitem toate datele de administrare pe email.

Se verifica email-ul si se urmeaza pasii indicati in email-ul cu datele de administrare.

Politica de retur:
– in cazul in care din diferite motive nu mai doriti procesarea comenzii, in maxim 24 ore puteti cere suma achitata integral in sectiunea Contact