“Mi s-a părut incredibil!” Ce a spus Daniel Dobre despre Simona Halep, la Paris

09/06/2019

Simona Halep (27 de ani) a fost eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros, deși era creditată cu prima șansă la câștigarea trofeului. Catherine Whitaker, gazda The Tennis Podcast, a făcut dezvăluiri despre modul în care Simona Halep a abordat sezonul pe zgură. Cunoscuta jurnalistă a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, în timpul turneului de la Roland Garros.

Este un pic amuzant. Am vorbit cu Daniel Dobre în urmă cu câteva zile şi îmi spunea că obiectivul pentru anul acesta nu a fost apărarea trofeului de la Roland Garros, ci Wimbledon-ul. A sunat ca Federer: văd acest sezon pe zgură drept o pregătire pentru iarbă.

Cred că jocul ei se potriveşte perfect pe zgură şi rezultatele ei de până acum pe iarbă nu au fost dintre cele mai bune. Mi s-a părut incredibil la momentul respectiv, dar destul de interesant“, a povestit cunoscuta jurnalistă, joi seară, la finala zilei a 12-a de la Roland Garros.

Simona Halep, mesaj superb la despărţirea de Paris şi Roland Garros

A fost o onoare să joc aici din postura de campioană en-titre. Astăzi nu am fost suficient de bună, dar mă voi întoarce mai puternică. Paris, inima îţi va aparţine întotdeauna“, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Următoarea provocare este sezonul pe iarbă, iar Simona speră să-şi treacă în cont un trofeu la Wimbledon.