Kiki Bertens a abandonat la Roland Garros, după numai 5 game-uri! ”Tremur și nu am energie”

29/05/2019

Kiki Bertens(favorită 4) a abandonat în meciul din turul secund de la Roland Garros cu Viktoria Kuzmova, după numai cinci game-uri disputate.

Olandeza a oprit partida din senin și a cerut intervenția trainerului. Când acesta a ajuns pe teren, campioana de la Madrid i-a transmis cătremură și că nu are energie.

Kiki Bertens era considerată una dintre favoritele Openului francez și ar fi putut să o întâlnească pe Simona Halep abia în finala turneului, fiind pe cealaltă parte de tablou.

Bertens, una dintre specialistele jocului pe zgură, continua să fie o forță care să fie luată în considerare și pe această suprafață, aceasta fiind, fără îndoială cea mai bună jucătoare a acestui an pe zgură, cu 13 victorii și doar trei eșecuri.

Simona Halep Roland Garros | Organizatorii au anunțat ora de start a meciului Simona Halep – Magda Linette

Organizatorii de la Roland Garros au anunțat ora la care se va disputa meciul dintre Simona Halep și Magda Linette. Partida din turul 2 va începe joi, nu mai devreme de ora 18:30 (ora României).

Prima întâlnire directă dintre cele două este programată pe arena Suzanne-Lenglen, după meciurile Osaka – Azarenka, Djokovic – Laaksonen și Mannarino – Monfils