Ion Țiriac a oferit imaginea zilei la semifinala Djokovic – Thiem! Cum a fost surprins miliardarul român

09/06/2019

Ion Țiriac a oferit imaginea zilei, la Roland Garros. Miliardarul român a fost surprins înfășurat într-o pătură, pentru a se feri de frig.

Fostul jucător a stat în propria lojă de pe ”Philippe Chatrier”, înainte ca meciul din semifinale dintre Djokovic și Thiem să fie amânat.

Duelul din semifinale dintre Djokovic și Thiem se va relua sâmbătă, el fiind întrerupt în setul 3. Austriacul era în avantaj (3-1), după ce primele două seturi fuseseră împărțite între ceo doi.

Ion Țiriac, o prezență constantă la Roland Garros

Omul de afaceri de 80 de ani a fost prezent de mai multe ori la meciurile de la Roland Garros. Țiriac a stat în lojă și la duelul dintre Simona Halep și Amanda Anisimova (2-6, 4-6), fiind însoțit de Nadia Comăneci

La începutul turneului, Ion Țiriac a oferit una dintre imaginile zilei la Roland Garros. Miliardarul român a fost surprins pe terenul 13 de la Paris, la meciul Soranei Cîrstea.

Omul de afaceri, care a împlinit recent 80 de ani, apare la capătul unei gradene, singur și departe de ceilalți fani prezenți la duelul Soranei cu Aliona Bolsova (21 de ani, 137 WTA).