Halep, antrenată din nou de Cahill! Mesajul amuzant al australianului, la venirea în România, la “The Art of coaching”

14/06/2019

Darren Cahill a ajuns la Bucureşti! Antrenorul alături de care Simona Halep a avut cele mai bune rezultate din carieră a mers direct la antrenamentul jucătoarei din România. Cei doi vor fi protagonişti şi la turneul de tenis de la Cluj-Napoca, din cadrul Sports Festival. Evenimentul de sâmbătă va fi transmis în direct la Digi Sport.

Mesajul australianului a fost amuzant:

“Salut, sunt Darren Cahill şi am ajuns la Bucureşti, la frumoasa bază Stejarii. Abia aştept să ajung la Cluj, la Sports Festival. Daniela Hantuchova, Fabio Fognini, Marius Copil şi mai era cineva, dar nu cred că este un jucător atât de cunoscut…”, a fost gluma lui Darren Cahill.

Senzor inteligent pentru Tenis Zepp

Fostul antrenor al Simonei Halep va fi prezent la Cluj, ocazie cu care va susţine și un masterclass specializat, „The Art of coaching”, şi se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferinţe sportive.

Simona Halep şi Darren Cahill şi-au încheiat colaborarea în noiembrie 2018.

Darren Cahill, colaborare fructuoasă cu Simona Halep

Cahill a antrenat-o pe Simona Halep din 2015 până în 2018, când cei doi au decis să încheie colaborarea. Alături de antrenorul australian, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial și a câștigat mai multe trofee, printre care și turneul de la Roland Garros.

Trofee majore cucerite de Simona Halep, cu Darren Cahill alături:

  • 2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
  • 2017: Madrid
  • 2016: Madrid, Bucureşti, Montreal
  • 2015: Indian Wells