Captuseala tesuta personalizata

… reprezinta in acest moment un produs esential pentru orice articol din industria confectiilor, fie ca vorbim despre haine, accesorii sau decoratiuni interioare.

Spre deosebire de imprimare, teserea asigura durabilitatea designului pe toata perioada de folosinta a produsului si, in plus, confera un aspect mult mai rafinat acestuia.

Captuseala tesuta personalizata

Captuseala tesuta personalizata

Cu precadere captuseala tesuta personalizata este folosita pentru sacouri, geci, paltoane, draperii , etc.

Similar hainelor, si accesoriile pot avea captuseala. Gentile de mana deseori au captuseala, aceasta avand atat rol functional cat si estetic. In mod ideal, captuseala unei genti trebuie sa fie moale la atingere si nu trebuie realizata din materiale abrazive care sa zgarie ecranul telefonului, de exemplu.

Chiar sunt cunoscuti iubitorii de moda care cumpara genti doar datorita unor captuseli unice si elegante, astfel incat captuseala tesuta personalizata satisface cele mai rafinate si exclusiviste gusturi.

Exemple de astfel de captuseli tesute personalizate pot fi vazute in fotografiile de mai sus.

Reproduceri de fotografii prin imprimare laser

Cu ajutorul tehnologiei laser cu sistem galvanometric se pot realiza reproduceri de fotografii sau orice alt design pe benzi tesute sau imprimate, hartie, piele sau imitatie de piele, materiale sintetice sau naturale.

Suprafata maxima de gravare sau transfer laser este de 130×160 mm.

etichete tesute
Etichete piele

Etichete din piele si imitatie de piele

Acest tip de etichete din piele sunt folosite in special pentru jeansi, jachete, materiale sportive, genti, pantofi, palarii, etc. Ele au un impact deosebit in estetica produsului si din acest motiv trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, atat pentru a-si pastra caracteristicile de-a lungul perioadei de folosinta a produsului, cat si pentru a fi in acord cu stilul acestuia.