Etichete Imprimate Textile Tenas

Producator de etichete imprimate pe suport textil, Tenas.ro personalizeaza, in functie de preferintele clientilor, etichetele produselor pe care doriti sa le lansati pe piata.

Producem si furnizam etichete imprimate de calitate superioara eficiente pentru identificarea mărcii și a produsului companiei dumneavoastra.

Etichete Imprimate haine si textile tenas
Etichete imprimate logo tenas

Prin eticheta imprimata fiecare produs are un element definitoriu pentru a se face remarcat pe piata conferind, pe langa un mijloc de informare, un plus de eleganta si stil produselor comercializate.

Obiectivul principal al etichetei imprimate este de a avea un impact pozitiv de la prima vedere asupra potentialilor cumparatori.

Fiind de departe cele mai folosite etichete din industria textila, etichetele imprimate constituie mijloace multifuncționale de promovare, lansare sau mentinere a unui brand, precum și de a prezenta diferite detalii tehnice ale produsului.

Rolul prim al etichetei imprimate

este de a evidentia informatii relevante despre numele companiei, despre brandul sau marca dumneavoastra, adica numele producatorului, prin intermediul unei inscriptii clare, simple si precise in asa fel incat produsele comercializate se se remarce detasabil, printr-o individualizare unica, de celelalte produse similare de pe piata.

Rolul secundar este de a reda continutul, compozitia materialului, precum si instructiuni de folosire (de spalare si intretinere), sau alte informatii privind marimea produsului, tara de provenienta.

Etichete Imprimate Brand tenas

Imaginile imprimate pe etichete

… pot varia de la simplu, de exemplu, poate contine doar marca, alta, compozitia in sine a produsului respectiv si alta, detalii concrete privind instructiunile de intretinere sau codul de bare – pana la complex, adica diferite combinatii.

Echipa de specialisti in design

… va va oferi consultanta pentru a asigura crearea etichetelor textile imprimate care să aibă calitatea și aspectul pe care le doriți. Dispunem de tehnologie digitală pentru imprimare si de materii prime de calitate inalta, precum si de experienta in domeniu.

Pretul accesibil, varietatea de etichete imprimate, personalizarea in functie de preferintele dumneavoastra reprezinta principalele avantaje ale colaborarii cu Tenas.ro

Producem si livram etichete textile imprimate personalizate din material poliamida (nylon/resina) sau satin pe diferite marimi.

Timp de executie: in aprox. 2~3 zile lucratoare de la plata comenzii

Comanda minimă pentru etichete personalizate imprimate este de 200 bucati.

Tipuri de etichete imprimate

Producem si livram următoarele tipuri de etichete imprimate

Producem si livram următoarele tipuri de etichete imprimate

Etichete imprimate logo tenas

Etichete personalizate tip brand, logo – la comandă, după modelul clientului

Etichete Imprimate Brand tenas

Etichete cod de bare

Etichete imprimate pentru compozitie haine

Etichete de compoziție si/sau de marime

COMPANIES WE WORKED WITH:

Oferta noastra

Etichete haine Marca Imprimate

Etichete imprimate tip satin

Reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru a oferi distinctie produselor prin prezenta brandului, a logoului, a numelui companiei si sunt utilizate in special pentru costume de ceremonie, galanterie fina, pulovere din fire nobile.
Imbunatatiti recunoasterea marcilor prin particularizarea etichetelor imprimate de produs (nume companie) si imbunatatiti recunoasterea si mentinerea brandului pe piata.
Diferentiati eficient produsele dumneavoastra de cele oferite de concurenta si ajutati clientii sa va recunoasca imediat marca.

Etichete marimi textile imprimate
Etichete multiple compozitie imprimate pentru haine si textile tenas

Etichete imprimate tip poliamida (denumite si tip resin sau tip nylon)

Sunt cele mai folosite etichete de compozitie, marime, cod de bare si contin in principal instructiuni de intretinere.

Prin intermediul prezentei clare si simple a pictogramelor-simboluri de intretinere worldwide si a informatiile necesare cu privire la compozitia materialului, dimensiuni, instructiuni de spalare, model, etichetele imprimate personalizate sunt utilizate cel mai frecvent in industria textila.

In general se realizeaza in variante de fundal alb imprimate cu negru.

Continutul etichetei se personalizeaza dupa cerinte.

De ce sa colaboram?

Design gratuit

… orice model de eticheta

Preturi variabile

… in functie de : dimensiune, cantitate (100 bucati sau 1000 bucati sau 10.000 bucati), calitate material (poliamida sau satin)

Transport rapid

… prin orice tip de curierat

Caracteristici generale ale etichetelor imprimate

Materialul pe care se imprima: poliamida (denumite si tip resina sau tip nylon) sau satin.

Capacitate de producție este de 25.000 buc / 24 ore (variaza in functie de dimeniunea etichetelor imprimate, complexitatea desenului)

Etichete imprimate logo tenas

Pentru orice detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați în secțiunea contact.