Djokovic, replică genială după ce şi Halep a părăsit Roland Garrosul

07/06/2019

Novak Djokovic a ajuns în semifinale la Roland Garros, fără set pierdut. Sârbul a glumit pe seama surprizelor de pe tabloul feminin, în opoziţie cu ce se întâmplă la masculin, acolo unde “titanii” au ajuns fără vreo emoţie în “careul de aşi”.

Nole a făcut un meci mare împotriva tânărului Zverev, căruia nu i-a dat vreo şansă să intre în meci. În semifinale, numărul unu mondial îl va întâlni pe Thiem, în timp ce pe partea cealaltă de tablou vom asista la un duel al legendelor: Nadal vs Federer. În fapt, primii patru din lume s-au calificat în semifinale la Paris, de pe tabloul masculin.

Djokovic, despre surprizele enorme de la feminin

Dacă la băieţi nu e loc de surprize, la fete au ajuns în semifinale numai sportive la care puţini se gândeau înainte de startul competiţiei. Barty e singura jucătoare de TOP 20 care şi-a făcut loc în penultimul act, acolo unde au acces două adolescente: Anisimova şi Vondrousova. Sportiva din America nu i-a dat vreo şansăSimonei Halep, care era văzută de cei mai mulţi dintre specialişti marea favorită.

Întrebat despre surprizele de pe tabloul feminin, Djokovic a glumit, stârnind amuzamentul tuturor jurnaliştilor.

Mi-ar plăcea să văd şi la băieţi mai multe surprize, dar nu în meciurile mele. La fete într-adevăr sunt foarte multe jucătoare foarte apropiate ca valoare, care pot să se impună la orice turneu. Sunt sigur că iubitorilor de tenis le-ar plăcea să vadă feţe noi în fazele finale şi pe taboul masculin. Sper să se întâmple asta după ce eu mă voi retrage“, a spus, plin de umor, Nole.