Posted on

Precomanda Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10plus

Precomanda Samsung Galaxy S10+ , Samsung Galaxy S10e , Samsung Galaxy S10

Având în spate 10 ani de pionierat și de premiere în domeniu, Galaxy S10e, S10 și S10+ îți aduc următoarea generație de inovații mobile.

Galaxy S10e, S10 și S10+
Următoarea generație de telefoane Galaxy este aici.

Recreat complet pentru o experiență de vizionare neîntreruptă. Fără margini care să-ți distragă atenția. Ecranul elegant Infinity-O Display, decupat perfect cu laserul, cu securitate sporită și Dynamic AMOLED, este cel mai inovator ecran Galaxy de până acum.

Samsung Galaxy S10plus

Telefonul care nu doar iese în evidență, dar se și distanțează de celelalte

Samsung Galaxy S10plus 1

Nu trebuie decât să atingi ecranul pentru a-l debloca. Am mutat verificarea de securitate de pe spatele telefonului în față, integrând scanerul ultrasonic pentru amprente direct în ecran.

*Disponibil doar la Galaxy S10 și S10+.

Următoarea generație prinde contur

*Disponibilitatea modelelor și opțiunilor de culoare poate depinde de țară sau furnizor.

Samsung Galaxy S10plus 3

Camera următoarei generații nu necesită ca tu să Fii un profesionist

Captează imagini mai ample. Folosește camera cu unghi ultra-larg pentru a realiza fotografii uimitoare, de calitate cinematografică, cu un câmp vizual de 123 de grade.

Samsung Galaxy S10plus 2

O cameră mai inteligentă, pentru fotografii mai clare. Camera inteligentă te ajută să faci fotografii uimitoare, sugerându-ți compoziții de imagine și optimizând automat setările camerei pentru imaginea respectivă.

Samsung Galaxy S10plus 1

Performanță de generație următoare, pentru o generație care vrea acum totul

Împarte energie. Wireless PowerShare îți permite să încarci alte dispozitive.3 Iar funcția de încărcare rapidă wireless 2.0 îți reîncarcă telefonul mai rapid.

Samsung Galaxy S10plus 2
Samsung Galaxy S10plus 4

Difuzează și distribuie de oriunde te afli. Funcția de Wi-Fi inteligent atinge viteze mai mari datorită Wi-Fi 6, asigurând o conexiune stabilă și securizată chiar și la rețele publice.6 Și poate fi comutată fără probleme pe LTE, pentru a atinge viteze incredibile de 2,0Gbps.

O adevărată revoluție în domeniul jocurilor. Am dezvoltat atât hardware, cât și software care să-ți asigure o experiență de joc mai performantă, fără întârzieri.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

Samsung Galaxy S10plus 5

Telefonul care se adaptează la tine, pentru ca tu să nu fii nevoit să te adaptezi la el.

Samsung Galaxy S10plus 6

Lucrăm fără oprire pentru ca tu să fii cu un pas înainte. Hardware-ul inteligent și avansat reține modul în care folosești telefonul, adaptându-se pentru a dura mai mult și a funcționa mai eficient, astfel încât tu să beneficiezi întreaga zi de cea mai înaltă performanță.

Funcția AI îți face viața mai ușoară. Bixby Routines sugerează aplicațiile și funcțiile folosite frecvent în funcție de oră și locație, pentru a dezvolta o experiență naturală, inteligentă – doar pentru tine.

Samsung Galaxy S10plus 7

Galaxy S10e, S10 și S10+ sunt doar începutul

Toate specificațiile și descrierile oferite aici pot fi diferite de specificațiile și descrierile reale ale produsului.

Samsung

își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului document și produsului descris oricând, fără a avea obligația de a anunța o astfel de modificare.

Toate funcțiile, opțiunile, specificațiile, interfața grafică și alte informații privind produsul oferite în acest document, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații.

Conținutul ecranului este obținut din imagini simulate și are doar scop demonstrativ.

Măsurat pe diagonală:


– dimensiunea ecranului telefonului Galaxy S10e este de 5,8″ pentru dreptunghiul complet și 5,6″ luând în calcul colțurile rotunjite;

– dimensiunea ecranului telefonului Galaxy S10 este de 6,1″ pentru dreptunghiul complet și 6,0″ luând în calcul colțurile rotunjite;

– iar dimensiunea ecranului telefonului Galaxy S10+ este de 6,4″ pentru dreptunghiul complet și 6,3″ luând în calcul colțurile rotunjite.

Suprafața de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și deschizăturii camerei.

Precizia camerei inteligente poate diferi în funcție de condițiile de fotografiere, inclusiv subiecți multipli, lumină slabă, probleme de focalizare sau subiecți în mișcare.

Wireless PowerShare

numai la Samsung sau alte smartphone-uri ale mărcii, cu posibilitate de încărcare wireless WPC Qi, cum ar fi:
– Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5

– și accesorii portabile cum ar fi Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds.

Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau alte dispozitive ale mărcii.

Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de rețea.

Pe baza unor rezultate ale unor teste de laborator Samsung, dispozitivele din seria Galaxy S10 pot fi încărcate wireless cu 27-36% mai rapid decât cele din seria Galaxy S9.

Timpul de încărcare variază în funcție de modelul specific (Galaxy S10e, S10 și S10+).

Disponibil numai cu suportul Wireless Charger Duo. Vândut separat.

Viteza reală

de încărcare poate varia, de asemenea, în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.

Încărcarea rapidă wireless 2.0 este disponibilă numai pentru dispozitivele Samsung care acceptă încărcarea wireless 10W+, cum ar fi partea stângă a suportului Wireless Charger Duo.

Încărcătorul wireless necesită conexiune la rețea; utilizați cablul original de alimentare Samsung inclus și încărcătorul de voiaj.

Folosirea altor articole produse de terți poate provoca deteriorarea suportului Wireless Charger Duo sau o scădere a vitezei de încărcare.

Mai rapid decât protocoalele Wi-Fi anterioare. Disponibilitatea suportului Wi-Fi 6 depinde de țară sau regiune.

Viteza reală poate varia în funcție de țară, transportator și mediul de utilizare.